OEM ODM Pet godbiter og mat

Oppmerksom pelskledde foreldre!Vi er glade for å kunngjøre at Shandong Luscious Pet Food Co., Ltd. nylig holdt et produktsammendragsanalysemøte 2. februar 2024, for bedre å betjene våre kunder og fullt ut tilfredsstille deres behov.Som en av de mest erfarne produsentene av kjæledyrfôr i Kina, er vi forpliktet til å tilby produkter av høy kvalitet til dine elskede, pelskledde barn.

Vi er stolte av å tilby en rekke kjæledyrfôr for å møte de ulike behovene til dine lodne følgesvenner.Fra basisfôr til rykkete, frysetørket kjøtt, kjøttmåltid, dampet kjøtt, vegetariske produkter, kjeks, bokser, kattestrips, kattesand og mer, vi har alt kjæledyret ditt trenger for å holde seg frisk og glad.

Shandong Luscious Pet Food Co., Ltd. ble etablert i 1998 og har vokst til en av de største produsentene av hunde- og kattesnacks i Kina.Med 2300 dedikerte ansatte og 7 høystandard prosesseringsverksteder, sikrer vi at hvert produkt oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.Våre kapitaleiendeler på USD 75 millioner reflekterer vår forpliktelse til fortreffelighet, og eksportsalg på RMB 482 millioner i 2023 viser vår suksess i globale markeder.

Kvalitet er vår høyeste prioritet, og derfor kommer alle våre råvarer fra ClQ-registrerte standard slakterier.I tillegg eier vi 20 kyllingfarmer, 10 andegårder, 2 kyllingslakterier og 3 andeslakterier, noe som sikrer at vi har full kontroll over innkjøps- og produksjonsprosessene.Produktene eksporteres til Europa, Amerika, Sør-Korea, Hong Kong, Sørøst-Asia og andre land og regioner, og tilbyr høykvalitets dyrematalternativer for lodne foreldre rundt om i verden.

Hos Shandong Luscious Pet Food Co., Ltd. forstår vi at hvert kjæledyr er unikt, og det er derfor vi tilbyr et mangfoldig utvalg av produkter for å møte ulike kostholdspreferanser og helsebehov.Enten kjæledyret ditt foretrekker tradisjonelle kjøttprodukter eller vegetariske alternativer, har vi alternativer for å møte deres spesifikke krav.Vår forpliktelse til å tilby et bredt spekter av produkter er et bevis på vår forpliktelse til å sikre at hvert lodne barn får best mulig ernæring.

Vi brenner for å møte behovene til lodne barn og deres lojale eiere.Vår nylige produktgjennomgang demonstrerer ytterligere vår forpliktelse til kontinuerlig forbedring og innovasjon.Vi leter hele tiden etter måter å forbedre produkttilbudet vårt på og sikre at kundene våre er fornøyde med produktene de kjøper fra oss.

Takk for at du ble medlem av Shandong Luscious Pet Food Co., Ltd.-familien.Vi ser frem til å fortsette å gi dine pelskledde barn den høykvalitets, næringsrike kjæledyrmaten de fortjener.

0fef64e9-0f21-4062-924f-6ec12ca3ea69 1f71e2cd-7904-4112-9cb7-dcb7a0d6d0e3


Innleggstid: Feb-06-2024