En generell introduksjon til pleie og ernæringsbehov til små hunder i barndommen

Små hunder har helt spesiell vekst og utvikling i ung alder, og de trenger spesiell omsorg og næring!Små hundevalper har en veldig kort og rask utviklingsprosess.Dette betyr at de trenger et balansert kosthold – nok proteiner, mineraler og energi hver dag.

Mindre hunder har høyere forbrenning enn større hunder, og de trenger flere kalorier i løpet av dagen.Dette er grunnen til at det anbefales sterkt å gi dem små, hyppige måltider i løpet av dagen, minst 3-4 måltider og 2-3 måltider når de når voksen alder bør være tilstrekkelig.

Små hundevalper har også mer sensitiv fordøyelse.Derfor er det alltid bedre å spise flere ekstra måltider om dagen enn bare ett stort måltid om dagen.Maten som gis må være fordøyelig og ha balansert ernæring for å sikre enkel fordøyelse og mage-tarmkomfort.

Som vi alle vet, starter god fordøyelse med god tygging.Jo mer en valp tygger, jo lettere fordøyer den senere.Partikkelstørrelsen er kritisk.Størrelse, form og tekstur må tilpasses dem.Partikler må tilpasse seg kjevestørrelsen!

Alle valper mister melketennene ved 4-7 måneder og utvikler deretter permanente tenner.ikke bekymre deg!I de fleste tilfeller merker vi ikke engang dette, rett og slett fordi melketennene er så små at valper svelger dem utilsiktet!Hvis noen melketenner fortsatt er tilstede etter 10 måneder, er det lurt å oppsøke veterinær for å avgjøre om de skal fjernes.Fordi de gjenværende melketennene sannsynligvis vil samle opp plakk og tannstein, noe som forårsaker dårlig ånde eller tap av tenner.

Valper, spesielt små valper, må ha et sterkt immunforsvar.Det tar tid å forbedre og forme seg, og god ernæring kan gi vitaminer og næringsstoffer som bidrar til å bygge og forbedre deres naturlige forsvar.En stor del av immunforsvaret sitter i fordøyelseskanalen, så vi kan lett forstå hvorfor kvalitetsmat er så viktig!

Det ideelle fôret for små hunder krever spesielle formler og egenskaper.Shandong Luscious Pet Food Co., Ltd. har spesiell kjæledyrfôr for små hunder og valper, som fullt ut kan møte vekst- og utviklingsbehovene til små hunder.Velkommen til å bestille Luscious-serien med dyrefôr.

图片6


Innleggstid: 30. september 2022