head_banner
Hvorfor spiser ikke hunder hundemat?

Mange eiere klager ofte over at andres hunder alltid spiser det de får, mens deres egne hunder er kresne og aldri spiser hundemat.Hvorfor oppstår dette problemet?

1. Regelmessig kvantitativ fôring

Hunder er alltid kresne og spiser ikke hundemat.Faktisk er det fordi kjæledyrseieren ikke mater hunden regelmessig og kvantitativt.

Noen kjæledyreiere mater hundene sine, og de kan spise mange måltider om dagen.I tillegg vil de spise diverse ting for hunder, noe som resulterer i unormale spisemønstre for hunder.

Etter lang tid vil hunder naturlig begynne å spise kresne, så dyreeiere må mate hunden regelmessig og kvantitativt, slik at den kan danne en god matvane.

图

2. Ingen hundesport

 

Hunder er alltid kresne og spiser ikke hundemat.Den andre tingen kjæledyreiere ikke gjør er at de ikke tar med hundene sine for å trene.

 

Hunden spiser og sover hjemme hele dagen, sover og spiser, og spiser faktisk veldig lite.Det er åpenbart at det siste måltidet ikke er fordøyd, og neste måltid kommer.

 

Dette fører til at hunden ubevisst ikke vil spise hundemat når den ser det.

 

3. Mat hunden din med godbiter med måte

 

Og hunder er kresne og spiser ikke hundemat.Den tredje tingen dyreeiere ikke gjør, er at de ikke kontrollerer hendene sine for å mate hundene sine kjæledyrgodbiter.

 

Mange dyreeiere er glade i hundene sine.Hunder gir dem godbiter når de vil spise dem.Noen hunder har liten appetitt, og hundegodbiter er deiligere enn hundemat.Hunder spiser for mange hundegodbiter, og de vil naturligvis ikke spise dem.mat.

 

Derfor må dyreeiere kontrollere mengden hundegodbiter de mater hundene sine med.Kjæledyrsgodbiter bør brukes som trening og belønning så mye som mulig.Det er best å velge noen kjæledyrgodbiter som er lite salt og uten tilsetningsstoffer, for eksempel "lekker kjæledyrgodbiter", uten kunstige tilsetningsstoffer.Næringsrik og deilig, hunder elsker det også.

1

4. Velg en velsmakende hundemat

 

Hunder er kresne spisere og spiser ikke hundemat.Den fjerde tingen dyreeiere ikke gjør er at de ikke velger velsmakende hundemat til hunder.

 

Mange hunder er kresne og spiser ikke hundemat.Faktisk har det noe med kvaliteten på hundemat å gjøre.Hunder liker naturlig å spise kjøtt.Kjæledyrseieren kan velge noe hundemat med høyt kjøttinnhold til hunden, og hunden vil definitivt elske det.

 

Anbefaler "lekker kornfri hundemat", som inneholder 4 typer kjøttblandinger, kylling, biff, and, fisk, med et kjøttinnhold på mer enn 66%, super velsmakende, og hunder elsker å spise.

 

Og dette hundefôret er også kornfritt, hypoallergenisk, tryggere, lett å fordøye og lett å absorbere.Det finnes også kinesiske urteformler, vill krysantemum, sikorirotpulver, yuccapulver, psyllium, som kan fjerne varme og redusere brann, håndtere tåreflekker, redusere avføringslukt og fremme tarmhelsen.2

5. Få hunden til å føle seg sulten

 

Hunder er kresne spisere og spiser ikke hundemat.Det siste dyreeieren ikke gjør er å ikke få hunden til å føle seg sulten.

 

Noen kjæledyreiere liker å la hundene sine spise fritt.De tilbereder en stor skål med hundemat hver dag, og lar hundene spise når de er sultne, slik at hundene ikke kjenner på den hardt vunne maten i det hele tatt, og de blir veldig mette hver gang.

 

Etter lang tid vil hunden naturlig nok begynne å være kresne, og tenke at hundematen ikke er deilig, og må spise annen mat, ellers vil han miste besinnelsen med deg.

3

 

 

 

 


Innleggstid: 25. april 2022