head_banner
Hva er funksjonene til kattegodbiter?Hvilke snacks liker katter å spise?

Kattegodbiter er kjæledyrgodbiter for katter, som kan forsterke følelser, stimulere appetitten, hjelpe med å trene katter og gi ekstra næring.Kattegodbitene som forskjellige katter liker kan være forskjellige, men de er generelt høye i ferskt kjøtt og mer velsmakende.OK, på dette grunnlaget er det bedre å velge noen kattegodbiter med mindre tilsetningsstoffer og en jevn pris.Ved kjøp av kattegodbiter bør du også være oppmerksom på innpakning, næringsforhold, holdbarhet osv. på kattegodbiter, og prøve å velge små pakker.La oss finne ut hvilke snacks katten din liker å spise.

50

Hva er funksjonene til kattegodbiter

Venner som holder kjæledyrkatter hjemme, lager vanligvis noen kattegodbiter til katter.Kattegodbiter brukes som kosttilskudd til kjæledyr, som kan forsterke følelser og stimulere appetitten.Hovedfunksjonene til kattegodbiter er:

1. Forbedre følelser

Katter som spiser kjæledyrgodbiter kan få dem til å føle seg bra.Når drittspadebetjenten mater katten godbiter, vil katten naturligvis ha et godt inntrykk på eieren.

2. Fremme appetitten

Katter spiser kattemat hver dag, og det er uunngåelig at de mister matlysten i noen dager.På dette tidspunktet kan mating av kattesnacks spille en rolle for å øke appetitten.

51

3. Tren katter

Du kan bruke kattegodbiter som en belønning, for eksempel å mate katten godbiter etter å ha badet og trimme neglene, og fortelle ham at det er en belønning for lydigheten hans, og katten vil naturligvis være mindre motstandsdyktig i fremtiden;du kan også bruke null-fire for å trene katten til å gjøre noen spesielle ting.handling.

4. Ytterligere kosttilskudd

Som en komplementær mat, kan kattesnacks på riktig måte supplere noen næringsstoffer som mangler i stiftfôr som kattemat og hermetisk kattemat.

2. Hvilke snacks liker katter å spise?

Det er mange kjæledyrgodbiter som katter liker å spise.Ulike katter vil ha forskjellige smakspreferanser, så kattegodbitene de liker vil også være forskjellige.Imidlertid har kjæledyrsgodbitene som katter liker å spise noen ting til felles, inkludert:

52

1. Innholdet av ferskt kjøtt er høyt, det er en ren naturlig råvare, og det er ingen bearbeidede produkter som kjøttpulver, ekstrakter og ekstrakter.

2. Fuktighetsinnholdet er mellom 75 % og 80 %.

3. Smaken er bedre, og smakskattene liker det.

På dette grunnlaget er det færre tilsetningsstoffer, og det har funksjonene til å rense tenner og hjelpe fordøyelsen, og moderat priset kattesnacks er bedre.

3. Forholdsregler ved kjøp av kattegodbiter

1. Vær oppmerksom på emballasjen

Når eiere kjøper kjæledyrgodbiter til katter, bør de velge godbiter med komplette pakker og fullstendig produktnavn, produksjonsdato og annen informasjon, og ikke kjøpe snacks som er enkelt pakket eller bare utpakket.

53

2. Vær oppmerksom på næringsforholdstabellen

Vær oppmerksom på ernæringsforholdet til kjæledyrgodbiter for katter.I henhold til formellisten over kjæledyrgodbiter kan du velge passende kjæledyrgodbiter til kattene dine.For eksempel bør katter som er utsatt for allergi velge kattegodbiter som ikke inneholder irriterende ingredienser.

3. Vær oppmerksom på holdbarheten

Utgåtte bortskjemte kattegodbiter vil forårsake gastrointestinale problemer og påvirke kattens helse, så vær oppmerksom på holdbarhet og produksjonsdato ved kjøp.

4. Prøv å kjøpe små pakker

Kattegodbiter er ikke egnet for fôring i store mengder og brukes vanligvis som belønning, så eiere anbefaler å velge kjæledyrgodbiter i små pakker.

54


Innleggstid: 30. august 2022