head_banner
[Forskjellen mellom naturlig hundemat og kommersiell hundemat] Hvordan skille hvilken type hundemat som er bra for naturlig hundemat

Sammendrag: Hva er forskjellen mellom naturlig hundemat og kommersiell hundemat?Det finnes også mange typer hundemat.Generelt er det to kategorier, den ene er naturlig hundemat og den andre er kommersiell mat.Så, hva er forskjellen mellom disse to typene hundemat?Hvordan identifiserer vi naturlig hundemat i livet?La oss se!

Kommersiell mat refererer til kjæledyrfôr laget av 4D-råvarer (det kan være biprodukter som pels, usikre faktorer som sykt og dødt fjærkre), og vanligvis tilsettes mattiltrekkende midler (smaksforsterkere), som de fleste katter og hunder elsker å spise .Det er også tilsetninger av antioksidanter som BHT, konserveringsmidler, avføringskoagulanter osv. Langtidsforbruk har visse bivirkninger på kroppen, og forkorter til og med levetiden til kjæledyr.

hundemat 1

Hva er naturlig hundemat

Fra amerikanske AAFCOs definisjon av naturlige korn: fôr eller ingredienser som utelukkende kommer fra planter, dyr eller mineraler, materiale ubehandlet, eller fysisk behandlet, varmebehandlet, avfettet, renset, ekstrahert, hydrolysert, enzymatisk hydrolysert eller fermentert, men ikke laget av eller ved kjemisk syntese, uten noen kjemisk syntetiserte tilsetningsstoffer eller prosesshjelpemidler, bortsett fra de uunngåelige omstendigheter som kan oppstå i god produksjonspraksis.

Fra et konseptuelt synspunkt har naturlige korn forlatt mange ugunstige "biprodukt"-råvarer fra kommersielle korn, og bruker ikke kjemiske tilsetningsstoffer, men endres til naturlige vitaminer for å bevare friskheten.

Når det gjelder ingredienser, kommer alle naturlige korn fra ferske ingredienser, og det er bevis for å sjekke hvor ingrediensene er hentet.Langtidsbruk er hundens hår og bæsj sunnere.

Uten tvil, sammenlignet med kommersiell mat, er naturlig mat et høyere stadium i utviklingen av kjæledyrmat.

For tiden har mange hundematmerker på hjemmemarkedet lansert naturlig mat.

Hva er forskjellene mellom naturlig hundemat og kommersiell hundemat?

Forskjellen mellom naturlig hundemat og kommersiell hundemat 1: forskjellige råvarer

hundemat 2

For det første er råvarene mellom de to helt forskjellige.Grunnen til at naturlige korn kalles naturlige korn er at hovedråvarene som brukes er ferske og ikke har utgåtte og forringede råvarer, mens råvarene som brukes i kommersielle korn generelt er noen dyr.Det bearbeidede liket er også 4D-maten vi ofte sier.Grunnen til at naturlig hundemat er bra er på grunn av dets utsøkte utførelse og ferske materialer, så det er elsket av mange eiere.Det er utvilsomt at hunder spiser denne typen mat.Det er sant å si det, men på grunn av dette har det også blitt spionert på av noen skruppelløse produsenter, som bruker litt rått og råttent hundemat for å late som om det er naturlig mat.Selv om det på emballasjen står naturlig mat, er råvarene fortsatt dyreskrotter.

Faktisk er skillemetoden veldig enkel.Det viktigste er at prisen er annerledes.I teorien er det få naturlige ingredienser i husdyrmaten på markedet.Det er bare forskjellen mellom kvaliteten på råvarene, men det betyr ikke at denne typen hundemat Nei, faktisk er det ikke nødvendig å blindt tro på naturlig mat, noen innenlandske store merker av hundemat er også veldig god!

hundemat 3 hundemat 4

Forskjellen mellom naturlig hundemat og kommersiell hundemat 2: kommersiell mat inneholder 4D-ingredienser

4D-komponenten er forkortelsen for dyrene i følgende fire tilstander: Død, Syk, Dying og Funksjonshemmet, og biprodukter refererer til deres indre organer, pels osv. Selv om materialet til kommersiell mat ikke er attraktivt for hunder, ved å tilsette mye mat lokkemidler, er det generelt mer duftende, og de fleste hunder elsker å spise det.

Forskjellen mellom naturlig hundemat og kommersiell hundemat 3: forskjellige former og lukter

I tillegg er metoden for å skille ut å lukte lukten av hundemat med nesen.Hvis det er spesielt velduftende, må ikke denne typen hundemat være naturlig fôr, men det er tilsatt mye mattiltrekkende midler i det.Aromaen av naturlig hundemat er ikke sterk, men den vil være lettere, og overflaten er kanskje ikke regelmessig nok, og den lurte hundematen er spesielt regelmessig.

Forskjellen mellom naturlig hundemat og kommersiell hundemat 4: forskjellige priser

Jeg tror at det er for mange fordeler med naturlig korn, men alle er mest bekymret for prisspørsmålet.Naturlig korn har riktignok ikke en fordel prismessig, fordi dagens salgskanaler for naturlig korn hovedsakelig er importert.

hundemat 5

I tillegg til kostnadene for råvarer, er gjennomsnittsprisen omtrent 600-1000 for 10 kilo.Kort sagt, vi kan konvertere maten mellom 100-300 er definitivt kommersiell mat, og maten mellom 300-600 tilhører høykvalitets hundemat (selv om ikke så bra som naturlig korn, men kvaliteten er også veldig bra. Basiskornene mellom 600-1000 er naturlige korn, men prisene varierer på grunn av forskjellige merker og råvarer, men hvis samme merke korn er mye lavere enn markedsprisen, ikke tenk at du har funnet det billig, det er veldig sannsynlig at du har kjøpt falsk hundemat, for det kan ikke være så billig.

Ulempe 1 med naturlig mat: høy pris

På grunn av den høye standarden på materialer vil prisen være høyere enn for kommersiell fôr, men hunder som spiser naturlig fôr i lang tid kan effektivt forbedre deres immunitet og kroppsbygning, som er uforlignelig med kommersiell fôr, og kan redusere sykdomssannsynligheten betydelig. , omfattende beregnet, kombinert med kostnadene ved medisinsk behandling.Prisen på naturlig mat er fortsatt ikke høy.

hundemat 6

Ulempe 2 med naturlig mat: smaken til hunder er litt lavere

Siden det ikke er tilsatt matattraksjonsmidler i naturlig mat, kan det hende hunder ikke liker å spise det når de først kommer i kontakt med dem, og smaken er åpenbart ikke like god som kommersiell mat, men så lenge hunder insisterer på å spise, vil de finne at naturlig mat laget av ferske materialer Det kan i stor grad forbedre hundens appetitt, og den første ikke å spise er bare et overskudd.

Siden det ikke er tilsatt matattraksjonsmidler i naturlig mat, kan det hende hunder ikke liker å spise det når de først kommer i kontakt med dem, og smaken er åpenbart ikke like god som kommersiell mat, men så lenge hunder insisterer på å spise, vil de finne at naturlig mat laget av ferske materialer Det kan i stor grad forbedre hundens appetitt, og den første ikke å spise er bare et overskudd.

Hvordan identifisere naturlig hundemat?

Ikke all hundemat kvalifiserer som naturlig hundemat.Naturlig hundemat må være fri for hormoner, lokkemidler, konserveringsmidler, antibiotika, kunstige farger og kjemiske tilsetningsstoffer.Fra råvarer, prosessering, til ferdige produkter, er det et kjemikaliefritt hundemat produsert av et naturlig produksjonssystem.

Se først på pakken for å se om det ikke er noen tilsetningsstoffer oppført ovenfor.

For det andre avhenger det av produsentens bedriftskvalifikasjon, råvarer, prosess og andre standarder.

For det tredje er kornet i seg selv ikke fet, brunt i fargen og føles ikke salt.Hundemat som er for mørkt i fargen er for det meste pigmentert i det for å få det til å se "næringsrikt ut".

For det fjerde er smaken relativt lett, og det er ingen fiskelukt.

Hunder liker å spise fiskeaktige ting, så mange skruppelløse kjøpmenn vil legge til noen mattiltrekkende midler for å forbedre smaken, og kreve smaken av "laks".Førstevalget er den høye prisen på laks.Selv om en liten mengde tilsettes hundematen, blir det ikke så fiskeaktig.Derfor er mer enn 90 % av hundematen med fiskelukt en additiv smak.

hundemat 7


Innleggstid: 25. juli 2022