head_banner
Fordelene med å gi hundegodbiter

1. Stimuler hundens appetitt: Duften av rykkete kjæledyrgodbiter vil stimulere hundens appetitt, slik at hunder som ikke liker å spise kan spise i store biter.

2. Hjelp til å trene hunder: Det er veldig praktisk å trene hunder til å gjøre noen handlinger.For å spise kjæledyrgodbiter, vil de raskt huske noen handlinger og oppførsel, noe som er veldig nyttig for trening.

3. I stedet for hermetikk: Det er ikke bra for hunder å spise hermetikk over lengre tid, hunden vil få dårlig ånde og bli veldig grådig.Jerky kjæledyr godbiter er også veldig velsmakende og tørre.Å blande dem i hundemat i stedet for bokser vil ikke bare forhindre dårlig ånde, men også gjøre det mye lettere å vaske risbollen.

4. Lett å bære når de går ut: Hunder trenger kjæledyrgodbiter for å lokke dem når de går ut.Jerkyen pakkes separat og har en liten form, så den er lett å ha med seg utenfor.

Fordelene ved å gi hundegodbiter1

5. Fastholde hunder raskt: Det kan hjelpe å trene de fleste ulydige hundene, kjæledyrgodbiter kan raskt holde dem tilbake, og kan samtidig hjelpe å trene dem til å bli lydige gode barn.

2. Klassifisering av hundegodbiter

1. Tørket kjøtt: Tørket kjøtt med lavt fuktighetsinnhold vil bli lagret i lang tid, så det blir hardere, noe som passer for unge hunder med sterke tenner og gode tenner;tørket kjøtt med høyt fuktighetsinnhold er mykere og lukter godt, men det er lett å forringes, man bør ikke kjøpe for mye.

2. Blandet kjøtt: Slike hundegodbiter lages vanligvis med jerky med høyt fuktighetsinnhold og andre ting.For å oppnå lengre lagringstid er de nesten alle individuelt pakket, og prisen er høy.Vi må nøye observere kvaliteten på kjøttet når vi kjøper slike kjæledyrgodbiter.

Fordelene ved å gi hundegodbiter2

3. Osteprodukter: Ostesnacks er også bra for å regulere hundens mage.Hvis hundens mage er følsom for melk, er det best å ikke prøve det, for ikke å forårsake problemer med diaré.

4. Tygge: De er vanligvis laget av svineskinn eller kuskinn, spesielt for hunder og for å drepe tid.Eieren må bestemme hvor stor tygge som skal kjøpes til hunden i henhold til størrelsen på hundens munn.

5. Tannrensing: Disse produktene er vanligvis kunstig syntetisert.Ved kjøp bør eieren også være oppmerksom på å velge den som passer for hundens munn.Du kan også velge forskjellige ingredienser for å gi andre næringsstoffer mens du renser tennene.Effekten kunne ikke vært bedre.

6. Hundekjeks: Hundekjeks kan bidra til å forbedre hundens tannhelse, gjøre tennene renere, sunnere tannkjøtt og friskere pust.Ved kjøp av hundekjeks skal eier kombinere hundens smaksbehov.

Fordelene ved å gi hundegodbiter3

Tre, de fire kriteriene for utvelgelse

1. Ikke kjøp hvis logoen er uklar

Nå lager kjøpmenn ofte hundegodbiter i forskjellige søte former for å tiltrekke seg foreldre, men de ignorerer ofte ingrediensetikettene og innholdet.For noen hundegodbiter hvis råmaterialer vi ikke kan se tydelig, anbefales det å ikke kjøpe dem, noe som er sikrere.

2. Velg naturlig fersk

Prinsippet er det samme som når vi kjøper mat til oss selv, spesielt pene kan inneholde pigmenter.Vi må forstå at hvis ingrediensene til snacks er behandlet med pigmenter, unngå å kjøpe dem.Hvis den ikke er fersk, kan den bli ødelagt, og hunder kan ikke spise den.

3. Velg flere merker

Faktisk er det ingen klare relevante matspesifikasjoner og standarder for hundegodbiter.Når du velger hundegodbiter, er det mer pålitelig å velge et relativt stort merke med fullstendig produsentinformasjon og produktkildeintroduksjon.

4. Kontroller den totale mengden hundegodbiter

Faktisk bør mengden snacks en hund spiser hver dag fastsettes, for ikke å påvirke hovedmåltidet, og hvis hunden ofte får snacks, er det lett for hunden å utvikle en vane, noe som resulterer i ubalansert ernæring og selv kresne spisere.

Fordelene med å gi hundegodbiter4 (1)


Innleggstid: 20. juni 2022