head_banner
Syv fordeler med kjæledyrgodbiter, hvor mange kjenner du?

1. Stimuler hundens appetitt

For hunder som har spist hundemat lenge, er det også greit å ha litt kjæledyrsmat av og til for å forbedre smaken.Generelt er hovedingrediensene i kjæledyrsnacks kjøtt, som kan stimulere appetitten til hunder, og hunder som er kresne spisere kan også spise mer deilig.

2. Hjelp til hundetrening

Når hunder gjør litt bevegelsestrening og atferdskorrigering, må de bruke belønningene fra kjæledyrgodbiter for å konsolidere hukommelsen, og læringen vil bli mer aktiv!

466 (1)

3. Erstatning for kjæledyrmat på boks

Hermetisert kjæledyrmat er mer velsmakende enn hundemat, men å spise hermetikk for hunder over lengre tid vil gi dårlig ånde og andre problemer, og det er mer plagsomt å vaske matskålen til vanlige tider.Å bruke kjæledyrsnacks som jerky til å blande i hundemat i stedet for bokser vil ikke bare forhindre at hunder får dårlig ånde, men også løse det plagsomme problemet med å børste matskålen.

4. Lett å bære når du skal ut

Når du tar hunden ut, ha alltid litt mat i lommen for å lokke hunden eller hjelpe til med trening.Kjæledyrsgodbitene er tørre og små, noe som gjør det enkelt å ta med seg ut av huset.

466 (2)

5. Fasthold hunden raskt

Noen ganger er ikke hunder veldig lydige ute.Bruk av kjæledyrgodbiter kan raskt tiltrekke oppmerksomheten til hunder og begrense oppførselen deres.På sikt kan de bidra til å trene hunder til å bli gode lydige barn.

6. Hjelp hunder med å lindre kjedsomhet

Mange hundeeiere trenger å la hundene være hjemme alene på grunn av jobb, utflukter osv. På denne tiden blir hundene lett lei.Hundeeiere kan legge litt kjæledyrgodbiter i leketøyet som har gått glipp av mat, noe som kan øke hundens interesse for leken og hjelpe hunden til å tilbringe alenetid.

7. Rengjør hundens munn

Vanlige kjæledyrsnacks som rykk, hundetygger osv. er relativt tøffe, og hunder må tygge konstant når de spiser, noe som kan spille en rolle i å rense tennene og fjerne skitt på tennene.

466 (3)


Innleggstid: Apr-06-2022