head_banner
Forholdsregler for mating av kjæledyrgodbiter til hunder

hunder 1

1. Hvilke kjæledyrsnacks bør hunder ikke spise?

1. Fisk og melk akkurat tatt ut av fryseren (lett å gi diaré).

2, blekksprut, skalldyr, reker, krabbe og annen sjømat (ikke lett å fordøye).

3. Kylling- eller fiskebein (kan noen ganger forårsake tarmblødninger).

4. Dessertkonserver (vil bli hovedårsaken til tannråte og fedme).

5.Sterke irriterende krydder.

2. Hva skjer hvis hunden din spiser for mye snacks?

1. Hunden spiser for mye kjæledyrsnacks, noe som vil føre til den dårlige vanen å være kresne spisere, og vil gjøre den mindre appetitt og interesse for stiftfôret, noe som resulterer i fenomenet med bare å spise snacks, noe som vil påvirke hundens fysiske utvikling..

hunder 2

2. Å spise for mye snacks for hunder vil også føre til underernæring.Selv om snacks er deilig, er de ikke like næringsrike som hundemat.I lang tid er kjæledyrsnacks bærebjelken, noe som vil føre til næringsinntaket til hunder.Ufullstendig oppføring.

3. Selv om smaken av kjæledyrgodbiter er veldig god, er det fortsatt nødvendig å begrense mengden.Å spise for mye vil få hunden til å gå opp i vekt, og det vil også forårsake mange fysiske sykdommer og øke belastningen på de indre organene.

3. Forholdsregler for mating av godbiter til hunder

1. Ikke gi kjæledyrgodbiter til et fast tidspunkt

Hvis du mater en hund med godbiter til et fast tidspunkt hver dag, kan hunden tro at det er hovedmåltidet hans, og kjæledyrgodbitene vil være mye deiligere enn hovedmaten til hunden.Etter lang tid vil hunden motstå hundemat og like godbiter.

hunder 3

2. Ikke mate kjæledyrgodbiter med en enkelt variant

Urimelig snacks for hunder kan lett forårsake mage-tarmproblemer for hunder.Når du velger snacks, må du vurdere mangfold.Hvis snacks er for enkelt, er næringsinntaket til hunder relativt lite, noe som er lett å forårsake underernæring.

3. Velg kjæledyrgodbiter til hunder

Kjæledyrgodbiter for hunder må utelukkende være for hunder.Snacks som mennesker spiser som godteri, tørket kjøtt osv. kan ikke gis direkte til hunder, fordi næringsstoffene som kroppen trenger til hunder og mennesker er forskjellige, og Saltinnholdet i snacks som spises av mennesker er relativt høyt, noe som kan lett påvirke mage-tarmhelsen til hunder.

4. Vær oppmerksom på ernæringsbalansen

Det er mangel på sporstoffer i kjæledyrgodbiter.Hunder som spiser mer hundegodbiter vil uunngåelig ha ernæringsmessige ubalanser, noe som kan føre til kresen og anoreksi.Hovedmaten, og noen frukter og grønnsaker eller annet kjøtt er passende tilsatt som supplerende næringsstoffer.For å tilføre mer næring til hunder er det veldig populært å spise hundernæringskrem, fordi hundenæringskrem inneholder essensielle næringsstoffer for hundens kropp, og den er rikere og klarer å dekke behovene.

hunder 4


Innleggstid: Aug-09-2022