head_banner
Hvordan velge den beste hundematen

De fleste mater sinehunder tørrfôreller våtmat på boks.Disse bearbeidede matene er kanskje ikke attraktive for oss, men de inneholder alle næringsstoffene en hund trenger for å holde seg frisk.Reklame av høy kvalitethundemater strengt regulert og testet av veterinæreksperter.

aaf4c1a6

Hunder, i motsetning til katter, er ikke strengt kjøttetende.Selv om kjøtt er hoveddietten deres, kan tamhunder også få næringsstoffer fra korn, frukt og grønnsaker.Disse ikke-kjøttmatene er ikke bare fyllstoffer, men også verdifulle kilder til viktige vitaminer, mineraler og fiber for menneskekroppen.Godt hundematbør inneholde kjøtt, grønnsaker, korn og frukt.Den beste hundematen inneholder høy kvalitet av disse ingrediensene som passer for hundens fordøyelsessystem.

712c8a9a

Hvis du ikke er sikker på forskjellen i ernæringskrav mellom valper og voksne hunder, viser Merck Veterinary Manual anbefalt ernæring for hunder og anbefalte mengder etter vekt og alder.Ernæringskravene til store hunder og valper er forskjellige fra de til små hunder og valper.

En måte å skille god mat fra dårlig mat er å lese etiketten.Sjekk ingredienser, ernæringsmessig tilstrekkelighet og fôringsretningslinjer.

 


Innleggstid: 15. oktober 2020